Galleri Gl. Lejre

30-års fødselsdagsfest d. 25. august

Vi ses d. 25. august til galleriets 30-års fødselsdagsfest kl. 14-17. Galleriet omdannes på dagen til én stor installation, hvor Tonny Hørnings værker dækker et fødselsdagsbord. Champagnebowler, lysestager, kagefade og meget mere vil pryde det overdådige bord - og du har mulighed for at blive en del af installationen ved at medbringe en lagkage til bordopdækningen. 

Tilmeld dig til Dorte på +45 40 14 06 45 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., hvis du har lyst til at bidrage med en lagkage til fødselsdagsinstallationen. 

Dagen vil derudover være fyldt med helt særlige kunstoplevelser; kontorvæggene fyldes med små nye malerier (22 x 27 cm) fra en håndfuld kunstnere, der har været præsenteret i galleriet i løbet af de 30 år.

Guidet tur: Gl. Lejres historie

Historien om kongeriget Danmark begynder i Lejre på Sjælland. Det er her, de islandske sagaer og danske krøniker beretter, at kongeslægten Skjoldungerne havde deres kongsgård. Kom og hør nærmere om vores historie d. 12. juni kl. 19:00, når Chefarkæolog Tom Christensen fortæller om Gl. Lejres kulturhistoriske landskab. Medlemmer af kunstforeningen: Gratis. Øvrige: 50 kr. Tilmelding til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Ambassadørernes refleksioner

Rikke Helms, tidligere leder af Det Danske Kultur Institut og Per Carlsen, tidligere Ambassadør i Litauen, Moskva og sidst Riga, fortæller om deres oplevelser og erfaringer med de Baltiske lande d. 2. Maj kl 19.00.

 

JULEKONCERT MED THOMAS CLAUSEN

Den internationalt anerkendte jazzpianist og komponist Thomas Clausen spiller julekoncert i Galleri Gl. Lejre d. 7. december - kom og hør med!

Galleriet har fået ny studentermedhjælper

Galleri Gl. Lejre har fået ny studentermedhjælper, Mathilde Jacobsen - læs mere om hende her

Kunst-tur til Letland

INARA har udstilling på Mark Rothko Art Center til september - og Galleri Gl. Lejres Venner arrangerer kunst-tur