Galleri Gl. Lejre

Janni Mai Larsen (1976) arbejder på en gang både intuitivt, figurativt og abstrakt. Hendes værker er præget af et formsprog af minimalistiske detaljer kontra større penselstrøg. Hun arbejder med både tegninger, akvarel og malerier.

Kunstneren siger selv om sine værker:

"Jeg holder meget af det kontrastfyldte, der hvor fiktion/fantasi og virkelighed mødes. Jeg dykker gerne ned i eksistentielle temaer, og arbejder ofte med følelser af melankoli eller ensomhed og forladthed. Naturen optager mig meget. Jeg kan lide at vende den på hovedet- skille det ad og samle det igen. Tage ting ud af dens naturlige kontekst og genskabe den på ny. Altså, at gøre det umulige muligt." - Janni Mai Larsen

Berus dig, tusch og akvarel, 25x35 cm
Manipulated Nature, 90 x 100 cm, 2020
Vækst, 50 x 70 cm
New Wild, 90 x 105 cm
The Entrance, 90 x 110 cm
Refugia, 70 x 100 cm (SOLGT)
Plantorama, 30 x 40 cm

Mere om Janni Mai

Udannelse

Udannet på Det kongelige danske Kunstakademi og Det Fynske Kunstakademi - dimmiteret i 2011.

Udstillinger

Janni Mai har flere censurerede udstillinger bag sig. Bl.a. Forårsudstillingen på Charlottenborg og KE kunstnerenes Efterårsudstilling. Hun har udstillet og arbejdet i Beijing i Kina og udstillet på flere gallerier og deltaget på en lang række gruppeudstillinger rundt om i Danmark.

I foråret 2016 deltog Janni Mai Larsen på udstillingen Mixed Media i Galleri Gl. Lejre. Hun var første gang repræsenteret i galleriet ved de tidligere gruppeudstillingerne FRIENDS.