Galleri Gl. Lejre

Waiting For The Tide

Soloudstilling med Bent Holstein 2. november - 1. december 2019. Værkerne på udstillingen beskriver på en måde naturens skønhed - og samtidig den mærkelige fornemmelse af en trussel om noget uventet. Fernisering 2. november kl. 14-17.

Tonny Hørning dækker bord

Galleriet omformes til en stor installation, når kunstneren Tonny Hørning dækker bord d. 26. august til d. 9. september.

KORTET, KROPPEN OG KLODEN - PETER LUNDING

Soloudstilling med Peter Lunding med unikt indblik i hans kunstneriske laboratorium. Fernisering lørdag d. 16. marts kl. 14-17.

LETTERS FROM AFAR - INARA

Soloudstilling med lettiske Inara Petrusevich. Nye malerier malet under et ophold i Danmark. Omdrejningspunktet for udstillingen vil være den aktuelle, konfliktfyldte situation i de baltiske lande. Fernisering lørdag d. 21. april kl. 14-17.

DANCING TO THE ENIGMA OF TIME - PETER GRIFFIN

Den britiske kunstner Peter Griffin vil med sin kommende udstilling i Galleri Gl. Lejre, Dancing to the Enigma of Time, skabe en unik helhedsoplevelse. Udstillingen forholder sig til begrebet tid, og hvordan vi som individer opfatter os selv i forhold til tiden. Fernisering d. 28. oktober 2017 kl. 14-17.30.

UN + UNE - Uffe + Annette

To forskellige personligheder fra to forskellige verdener med to forskellige maleriske udtryk, der ved skæbnens uberegnelighed er blevet ført sammen og har fundet sammenhæng i deres umiddelbare uforenelige forskelligheder. Fernisering 29. april 2017 kl. 14-17.

Forest Night and Flying Blue

Inka Sigel og Better Lübbert

En udstilling af billedkunstneren Inka Sigel og keramikeren Better Lübbert, som har dannet parløb gennem mange udstillinger med deres fælles referencer til naturen og farvernes klang.

Fernisering 14. januar 2017 kl. 14-17 i Galleri Gl. Lejre - kunstnerne vil være tilstede.

Rylander - et langt liv i kunst og kunstpolitik

Nu udkommer bogen om en af de store ubændige skikkelser i dansk kunst - enmandshæren i de blå overalls - Hans Christian Rylander. Udstillingen i Galleri Gl. Lejre har sit udgangspunkt i værker fra bogen.

Mixed Media - 2016

Det kan synes vanskeligt at få forenet sine kunstværker til en samling – ligegyldigt om den er stor eller lille. Netop denne problematik/dette tema er udgangspunktet for udstillingen Mixed Media, hvor der er sammensat en artistisk kvalitets-cocktail af klassisk og moderne kunst.

På Vej - Rasmus Lütken

Udstillingen giver dig mulighed for at være lidt nærmere et flyvende tæppe, et løbsk gebis og en kørende tipi - Rasmus Lütkens verden er ikke lineær fra A-Z og på et flyvende tæppe er verden fyldt med smukke omveje!